Οι αναρτήσεις στην "Μουσική Ιδεοπηγή" είναι περιορισμένες και το τραγούδι ή μουσικό βίντεο που θα αναρτηθεί έχει κάποιες ιδιαιτερότητες. Κλεισθένης

Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018

«Carry the Earth»: Συνεργασία του Ρότζερ Γουότερς με τους Παλαιστίνιους Trio Joubran...

info-war.gr

«Carry the Earth»: Συνεργασία του Ρότζερ Γουότερς με τους Παλαιστίνιους Trio Joubran

16/09/2018

Οι Παλαιστίνιοι Le Trio Joubran έγραψαν μαζί με τον Ρότζερ Γουότερς το κομμάτι «Carry the Earth», στο πλαίσιο του έκτου άλμπουμ τους με τίτλο «The Long March», που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.
 
Με το νέο άλμπουμ τους οι Le Trio Joubran θέλουν να τιμήσουν τους αγώνες των καταπιεσμένων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα να στηρίξουν τον αγώνα του παλαιστινιακού λαού για απελευθέρωση.
Το «Carry the Earth» έχει πάρει το όνομά του από ένα στίχο του Παλαιστίνιου ποιητή Mahmoud Darwish (The dead who die to carry the earth after the relics are gone).
Είναι αφιερωμένο στους μικρούς Mohammad Ramiz Bakr, Ahed Atef Bakr, Zakariya Ahed Bakr και Ismail Mahmoud Bakr, που δολοφονήθηκαν από τις ισραηλινές δυνάμεις, ενώ έπαιζαν ποδόσφαιρο στην παραλία της Γάζας, στις 16 Ιουλίου 2014.


Πηγή:
Share This
Previous Post
Next Post

Στα ιστολόγιά μου προσπαθώ να αποφεύγω τις "κακοτοπιές". Είναι όμως αδύνατο να μην πέσω θύμα παραπληροφόρησης. Ουδείς αναμάρτητος. Προτρέπω τους φίλους αναγνώστες να διαβάζουν τα πάντα και να κρίνουν τα πάντα.